USArie.reismee.nl

Fotoseries

Hieronder vind je een overzicht van alle fotoseries.

v.a.w.

vaw

2011 Jura Provence Camarque Midden-Rijn

Camperreis vlgns route 'ZIE VERHALEN' naar Zuid-Frankrijk

Gili Meno

bounty

Groeten uit Indonesië

VAW

hindu

veel bir

8 oktober

1st Bali cycle tour happy birthday

Bali

vakantie...alweer?

Maas & Waal, fietsen 2010

Van ruim zeven ....tot bijna zeventig jaar ... een gemêleerd gezelschap van een elftal fietsers rijdt vanuit Elst naar Appeltern. Daar wordt het basiskamp opgeslagen bij forellenkwekerij 't Mun. Dit valt bij de deelnemers in goede aarde want een pannenkoekenhuis hoort tot de standaard uitrusting. Op dag 2 wordt het cultuur-historische landschap van Maas & Waal verder verkend. Over dijken, naar vestingstadjes Ravesteyn en Megen Ook Wimke (snackbar) wordt aangedaan. Pontjes over de Maas maken de route tot een plezierige lengte. Op dag drie wordt terug gereden naar Elst. Per auto (regen dreigt en houdt woord)... en door de optimisten per fiets, via Beuningen en Nijmegen. In Elst zien we zo maar twee goederentreinen over de Betuwe spoorlijn komen, terwijl we genieten van de afsluitende maaltijd in de buurtschap Reeth. Op dag vier is er, als in de Tour de France, een verplaatsing. Een deel van het gezelschap, de +diehards(?)+ rijdt naar Twente. Op dag vijf fietst dit deel (6 personen) van Goor (in feite Lochem) naar Doesburg. Daar worden twee deelnemers afgeleverd aan de wettige ouders. Doesburg's Martinikerk wordt bewonderd (één na hoogste in NL, er is een workshop orgelspelen) Iedereen fietst daarna naar huis (al staat er waarschijnlijk een auto binnen bereik want van regen houden we niet). De laatste tocht (vier deelnemers) van Doesburg naar Lochem was de langste: 70 km retoer. Volgend jaar wordt zo'n Driedaagse in Twente/Münsterland gereden. Opgave uiterlijk 14 juli 2011.

Friesland Germany

Wattenmeerküste in Germany

Kruimels

Frankrijk-België-Nederland

Bordeaux

Stedentrip: niet geboekt; -geen mustsees -per fiets -zondagmiddag 12.00-16.15 u. basiskamp camping Bordeaux-le-lac infrastructuur (fietspaden/boulevard: heel goed)

Weg van de kust

Portugees binnenland (Alejento), Extramadura naar de Biskaaise kust en via Bayonne naar Bordeaux, maar dan overal de kust.

Portugal

Vakantie 2010

Spanjaardsplein plaza espana

spaanse peper, toestanden en andere feiten die een faillissement in kunnen luiden

st egyden

skilooze trip

Lingen en moorsoldaten

Guillaume gaat naar CPH via Nordhorn en Lingen. Ik bezoek ook Neugnadenfeld met het Sowyet massagraf.

Twente for LP

highlight for LP

vlaanderen

fietsen van St. Job in 't Goor via Luik naar Maastricht

Veen

Veen en turf, mystiek en sagen

Tucson 2

Tucson 2

USA (zuidwest)

Thailand

overigen fietstoer Borne-Bergamo

foto's afgekeurd voor de biënnale in V. maar goed voor dit weblog...

jarige reizigers

23 aug. Martine is jarig, in Borneo. Ik vertrek uit Borne, richting Bergamo. 29 aug. Joris wordt 6 en is ook een fietsaanhanger. 14 sept. Edwin is jarig en viert dat in Bergamo.

Mount Rushmore en Crazy Horse

Beelden in de Black Hills, uitgehuwen in de rotsen en toeristentrekkers

Yellowstone

oudste (1872) nationale park van de wereld

Mount Rushmore

In Ulft staat ook een beeldengroep zoals in Mount Rushmore, SD. De helden zijn daar geen presidenten maar - logisch in NL - fietsers.

Arizona, New Mexico en San Francisco - april 2007

Fietstocht in april 2007 van Durango (CO) via Grand Canyon naar Tucson (AZ). Met Greyhound van Tucson via Alamogordo en Albuquerque naar Durango. Stop-over in San Francisco.